Over ons

Folkert Kuperus

Al jaren zijn wij  met veel plezier en toewijding actief in onder andere de hotellerie in het prachtige Friesland. Nu richten we ons op het aanbieden van comfortabele en authentieke vakantiewoningen op bijzondere locaties in ons mooie Franeker.

Smaakvol verbouwde logementen

Wij denken de kritische en veeleisende cultuur- en natuurliefhebbers een plezier te doen met een verblijf in een van onze smaakvol verbouwde logementen.  Wie privacy en kleinschaligheid waardeert,  zal zich midden in het historische stadshart op zijn gemak voelen. Een kleine stad als Franeker verenigt alles wat verwacht mag worden van er even  “helemaal uit” te zijn. Door de bijzondere mix van charme en allure van een eeuwenoude Friese Elfsteden stad en de weidsheid van het omringende  boerenland met haar terpdorpjes. En niet te vergeten de nabijheid van werelderfgoed Het Wad!

De gast centraal

Wij zijn zeer selectief: welke woningen vinden wij bijzonder genoeg om aan te passen aan de eisen van deze tijd? Daarin doen we geen concessies. Een aangenaam verblijf van onze gasten is ons doel. Dus stellen we ons voortdurend de vraag, kan het beter, mooier, fijner? In al onze overwegingen staat onze gast centraal. Graag willen wij  u verrassen met een heerlijk verblijf in onze Franeker Stadslogementen. Daar worden wij blij van!

Namens het team van Franeker Stadslogementen,
Folkert Kuperus