Molepôlle 7

Beneden

  • Royale woonkamer
  • 4 persoons eethoek
  • TV (met Eredivisie Live)
  • Gashaard
  • Open keuken incl: vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast, schouw
  • Garderobekast
  • Toilet
  • Wasruimte met was/droogcombinatie
  • Fietsenstalling incl. oplaadpunt
  • Terrasmeubilair

Boven

Slaapkamer met royaal 2 persoonsbed (180x210) Slaapkamer met 2x1 persoonsbed (90x210), Iedere slaapkamer heeft een eigen douche, wastafel en WC Op elke slaapkamer 2 hang-/legkasten

Over het logement

Recentelijk is dit pand aan de Zuiderkade in Franeker geheel verbouwd. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Kenmerkende stijlelementen zijn behouden gebleven. Er is veel zorg en aandacht aan de afwerking besteed. De dubbele woning is begin 1900 gebouwd op de overblijfselen van het oude bastion op het bolwerk dat de oude binnenstad van Franeker nog steeds (gedeeltelijk) omzoomt.

Vrij uitzicht over het water

De vakantiewoningen hebben een schitterend vrij uitzicht over het van Harinxmakanaal. Levendig en bedrijvig door de beroepsvaart en plezierjachten. Dit kanaal is de belangrijkste vaarweg tussen de enige zeehaven van Friesland: Harlingen, richting Leeuwarden.

De logementen zijn op het zuiden gelegen, bieden veel privacy en alle denkbaar hedendaags comfort, en zijn smaakvol ingericht. De woningen zijn nagenoeg identiek voor wat betreft de indeling en uitrusting.

Comfortabele woonkamer & compleet uitgeruste keuken

Op de beletage bevindt zich de fraaie woonkamer met grote ramen die veel daglicht bieden. De comfortabele loungehoek biedt meer dan voldoende ruimte om lekker te relaxen. De “retrokachel” (een nieuwe gashaard die aan alle hedendaagse veiligheidseisen voldoet) vormt een prachtig plaatje tezamen met de authentieke schouw. De ronde eettafel met comfortabele stoelen nodigt uit tot  lekker lang tafelen. De compleet uitgeruste keuken heeft alles wat nodig is om zelf te koken en er is voldoende serviesgoed. Voor een mooie film, documentaire of het volgen van een live voetbalwedstrijd hoeft u de deur niet uit. We bieden een breed scala aan extra tv-zenders waaronder Filmnet en Eredivisie Live. Voor onze Duitse, Vlaamse en Engelse gasten hebben we ook de meest gangbare tv-zenders uit hun eigen land.

Twee ruime slaapkamers met eigen badkamer

De deur met het geëtste glasraam geeft toegang tot de binnenhal. Hier bevindt zich de ruime garderobekast, het toilet en de wasmachineruimte. De trap leidt naar de bovenverdieping. Op deze etage zijn de twee ruime  en sfeervolle slaapkamers. Eigentijds maar met een knipoog naar het verleden door de fraaie betimmering en het stijlvolle behang. De ene slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en de andere een royaal tweepersoonsbed. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Daardoor zijn deze logementen ook heel geschikt voor 2 “duo’s” die wel gezamenlijk onder één dak willen verblijven maar daarbij wel maximale privacy op prijs stellen.

Fietsenstallen & zitgelegenheid aan de waterkant

In de omgeving van Franeker is het heerlijk fietsen: in het souterrain onder de woning kunt u uw (elektrische) fiets stallen en eventueel de accu opladen. Voor de woning kunt u lekker buiten zitten (er is buitenmeubilair beschikbaar) of juist heerlijk luieren aan de waterkant.

Kortom een comfortabele vakantiewoning voor 4 personen waarin u zich helemaal thuis zult voelen. Ook geschikt voor een groter gezelschap; door de twee logementen in combinatie met elkaar te huren beschikt u over een vakantiewoning voor 8 personen.

Praktische informatie

Bekijk beschikbaarheid

Vrij
Niet Beschikbaar

U kunt reserveren in periodes van weken, midweken en weekenden.