Vakantiewoning Friesland

Vakantiewoning Friesland

Uw ideale vakantiewoning in Friesland vindt u bij Stadslogementen Franeker. Vakantiewoningen met karakter, op fantastische locaties nabij het centrum! Alle accommodaties liggen aan het water en in het historische centrum van Franeker. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en afwerking van zowel in- als exterieur. Kenmerkende stijlelementen zijn behouden gebleven, terwijl aan alle luxe en comfort is gedacht. U zult zich helemaal thuis voelen in onze knusse maar comfortabele onderkomens.

Franeker, de Ster van de Elfsteden

De Vakantiewoningen van Stadslogementen Franeker vormen de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoek aan Friesland. Franeker is een van de Friese elf steden die al vroeg stadsrechten verkregen. In de volksmond zijn deze steden natuurlijk meer bekend van de schaatsmarathon; de Elfstedentocht. De historische binnenstad van Franeker wordt nog deels omringd door een prachtig bolwerk met daarop de oude theehuisjes. Door het oude stadscentrum meanderen fraaie grachten, geflankeerd door historische gebouwen. Ook andere trekpleisters liggen binnen handbereik. Wat dacht u van de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland, of een bezoek aan Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van 2018?

Maak uw keuze: vakantiewoning Friesland

Op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Een vakantiehuis van Stadslogementen Franeker staat voor rust, karakter en comfort. Wist u dat onze accommodaties met een 9+ beoordeeld worden op Zoover? U heeft voor uw vakantiewoning Friesland de keuze uit drie unieke vakantiewoningen, ieder met een eigen gezicht:

Deze vakantiewoning is rustig gelegen, maar toch zeer centraal. Het ligt namelijk aan het bolwerk in Franeker. Het biedt ruime en zeer comfortabele accommodatie aan 2 personen. U heeft ook de beschikking over een beschutte patio en een eigen parkeerplaats. U geniet hier van een prachtig vrij uitzicht op de Kromme Gracht en het oude bolwerk.

Deze dubbele woning is begin 1900 gebouwd op de overblijfselen van het oude bastion. U vindt de Molepôlle op het bolwerk dat de oude binnenstad nog steeds deels omzoomt. Beide vakantiewoningen bieden plaats voor vier personen, maar zijn ook gezamenlijk te boeken voor acht personen. Iedere vakantiewoning biedt twee slaapkamers met eigen douche, wastafel en WC. U geniet van een vrij uitzicht over het Van Harinxmakanaal.