Vakantiehuis Friesland

Vakantiehuis Friesland

U zoekt een vakantiehuis in Friesland? Bij Stadslogementen Franeker verblijft u in een prachtig stukje Friesland omringd door water, landschappen en een rijke cultuur. Friesland staat bekend om zijn eigenzinnige karakter. Nergens beleeft u rust, ruimte en gastheerschap zo intens als u dat in Friesland doet. We zijn trots op onze mooie provincie en doen er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat is onze drijfveer.

De omgeving

Franeker biedt vrijwel alles wat u van een vakantie in Friesland zult verwachten. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Zowel de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland als de Friese Elfsteden Leeuwarden, Harlingen en Sneek zijn eenvoudig te bereiken. Ontdek de prachtige natuur vanaf het water of via de mooie fiets- en wandelroutes. Beleef de rijke cultuur door te wandelen door de historische steden. Of breng een bezoek aan een van de tientallen musea. Overnachten in ons vakantiehuis Friesland maakt van uw vakantie een unieke belevenis.

Maak uw keuze: vakantiehuizen Friesland

Onze sfeervolle vakantiehuizen zijn recentelijk volledig verbouwd tot comfortabele stadslogementen. Aan werkelijk alles is gedacht. U zult zich er helemaal thuis voelen. Alle huisjes hebben een unieke locatie in het hart van de binnenstad. U heeft voor uw vakantiehuis in Friesland de keuze uit twee type logementen:

  • het Bolwerkhûske

    Dit vakantiehuis is een ruime accommodatie voor twee personen. Rustig gelegen, maar toch middenin het historische stadscentrum. Grenzend aan het befaamde ‘Sjûkelân’. U geniet hier van een prachtig vrij uitzicht op de Kromme Gracht en het oude bolwerk.

  • de Molepôlle

    Deze dubbele woning is begin 1900 gebouwd op de overblijfselen van het oude bastion, op het bolwerk dat de oude binnenstad nog steeds deels omzoomt. Beide vakantiewoningen bieden plaats voor vier personen, maar zijn ook gezamenlijk te boeken voor acht personen. De logementen hebben een schitterend vrij uitzicht over het Van Harinxmakanaal en zijn van alle gemakken voorzien.