Stadslogementen Harlingen

Harlingen, cultuur en gezelligheid

U wilt overnachten in een stadslogement in Harlingen? Denk ook eens aan Franeker. Vanuit Franeker bent u in een mum van tijd in dé havenstad van Friesland. Sfeervol Harlingen bestaat uit een gezellige waddenpromenade, knusse winkeltjes, prachtige grachten, vele monumenten en kunstgaleries, en tientallen horecagelegenheden met drukbezochte terrasjes. Geniet van het uitzicht over de Waddenzee en haar voorbijvarende schepen en vissersbootjes. Of vertrek met de boot naar de het Waddeneiland Terschelling of Vlieland voor een heerlijk dagje uitwaaien.

Harlingen en Franeker

Harlingen is heel eenvoudig en snel te bereiken: per auto (ongeveer 10 minuten), per trein (ongeveer 8 minuten) of per fiets (ongeveer 30 minuten). Franeker is een veelzijdige stad, geliefd bij natuur- en cultuurtoeristen. Het is een prachtige uitvalsbasis om Harlingen en de rest van Friesland te ontdekken.

Stadslogementen Harlingen

Overnachten in de omgeving Harlingen

Onze stadslogementen zijn gelegen op unieke locaties in de historische binnenstad van Franeker. Onze sfeervolle, authentieke huisjes zijn recentelijk volledig verbouwd tot comfortabele logementen. Eigentijds en smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien. Een plek waar u zich thuis zult voelen. Voor een heerlijk verblijf in Franeker heeft u de keuze uit de volgende stadslogementen: